Our New Headquarters

After showing you a preview of what would our new office space be, we are happy to share with you the outcome!


We have converted an old sawmill into our new offices, into a place where to develop ideas.

Our main goal has been to transform the space into a big apartment. We wanted it to be a comfortable and bright space where to work as being at home. Although the design projects a contemporary distribution, we have maintained the industrial elements that refer to the past and the original nature of the space. The work area is a large open space finished with natural oak heartwood pavement.  We have designed a 15 meters long table to encourage teamwork and developed a bespoke luminaire that provides optimum lighting along with several skylights. The continued experience over the past 10 years has allowed us to experiment with a large list of materials and finishes, which we have exposed to guarantee the best results in our developments.

In resume, our new offices symbolize a great step to continue the research for that ‘something magical’ that makes projects being really unique.

Controlling the Outcome


Hereby one of our latest executed works; can you distinguish the reality from the 3D rendering?

+

The Luxury of Living


Our new publication "LUV The Luxury of Living" includes the most important thing about us.

+

Rupert Bevan, London


With a background in gilding and restoring, Rupert Bevan is one of the best creators of bespoke furniture in the UK.

+

LUV Changes HQ


After a complete refurbishment, we present you a sneak preview of our new headquarters, located in the heart of Barcelona.

+