LUV’s new project + short film : The Nanohouse

Family Seaside House in the south of Portugal


Photographies and short film describing this new project developed in the south of Portugal. Refurbishment for a single family house in the village of Armaçao de Pera, Algarve.

Plaster, light wood, fabric…all natural and organic finishes to keep a tactile and fresh seaside feeling. A not exposed façade with small openings to keep privacy and a big skylight driving our way up to the resting area while conforming a cross-ventilated healthy space.

Enveloping atmosphere and cozy ambience to share with family and friends, where small details make the difference.

The stair, the core element, sets a fluid connection throught its glass floor, letting the light leak over the walls while merging the different levels into one single space.