A place where to develop unique projects


LUV-OUR NEW HEADQUARTERS

After showing you a preview of what would our new office space be, we are happy to share with you the outcome! We have converted an old sawmill into our new offices, into a place where to develop ideas.

 

Our main goal has been to transform the space into a big apartment. We wanted it to be a comfortable and bright space where to work as being at home.  Although the design projects a contemporary distribution, we have maintained the industrial elements that refer to the past and the original nature of the space.

office2

The work area is a large open space finished with natural oak heartwood pavement.  We have designed a 15 meters long table to encourage teamwork and developed a bespoke luminaire that provides optimum lighting along with several skylights.

 

The continued experience over the past 10 years has allowed us to experiment with a large list of materials and finishes, which we have exposed to guarantee the best results in our developments.

office1

In resume, our new offices symbolize a great step to continue the research for that ‘something magical’ that makes projects being really unique.

office1.1

We are very happy to welcome you!!